Påsk!


Så blev det då påsk och vi har varit hemma det här året annars brukar vi som tradition tillbringa påsken i Göteborg. Nu var det roligt att få plocka fram lite påskiga saker! 
Vårt hem och trädgård har varit lite eftersatt den sista tiden så nu när vi var lediga fick vi passa på att fixa både ute och inne under fredag och lördag. Ja, jag vet att det var långfredag men nu för tiden hinns det inte med så mycket under veckan då man jobbar så det är helgerna som man får pyssla hemma, 

(null)
Vi hade gäster på påskaftonskvällen och vi var lite fundersamma över om det inte var midsommarafton! Sån skön kväll! Vi gick in vid halv nio och drack kaffet, då började kylan krypa på. Skrapade faktiskt is på bilen i torsdags morse så det känns lite konstigt att sitta ute i kortärmat.


Vi kte till Landet på söndagen och det var lika härligt där! Lite jobb och mycket avkoppling! Jag har svårt att sitta still men min onda fot gör sig påmind och jag måste vila! Började sticka på en tröja, löste korsord och satte några potatisar. Om det blir varmt nu hoppas jag på en tidig skörd! 
(null)
Mina pelargoner har verkligen fått fart och fick lite gödning för att sträcka på sig ännu mer innan de ska få komma ut. 
(null)
Gammalt ska bort på våren! Så fint det blir när det nya börjar spira. Just nu ser det kalt ut men om några veckor står det i full prakt!
Det kreativa denna helgen blev trädgårdsarbete både hemma och på landet! 
(null)
Så här har vi det i stan just nu!

Dags att förverkliga nya idéer till nästa gång vi ses!



Visa fler inlägg