Sensommar

Idag regnar det och temperaturen sjönk! Men vi har haft en fin vecka med värme och sol och lite regn. Nu går vi snart in i september, tänk vad sommaren gick fort! Jag tycker om hösten och hoppas på varma, sköna dagar framöver. 

Augusti har varit bra med både jobb och hantverksaktiviteter. Jag har varit med på Hunnevads handarbetshelg. I år coronaanpassad med en minimerad skara deltagare och ledare. Jag höll i workshop i knyppling.
(null)
Tyvärr fotade jag inte så mycket, men de knypplade Udd och stad i Ullcentrums tvåtrådiga ullgarn, bokmärke och en blomma i lingarn. Andra workshop testade att sticka fruktpåse i lingarnet vi fick i vår goodibag, virka disktrasor i tekniken "corner to corner", briochestickning, mormorsrutor samt lite annat smått och gott. En härligt varm helg! 
Sen blev det jobb 4 dagar och sen var jag tillbaka igen på spinnkurs i Hunnevad för Stefan Moberg. Mycket lärorikt och trevligt ordnat.
(null)
Vi gick igenom vävning, färgning och några olika spinntekniker. 
Sen sist har jag några färdiga, halvfärdiga och påbörjade projekt att visa. 
(null)
I vår goodibag från Hunnevad fick vi också Ullcentrums tvåtrådiga ullgarn och mönster till en sjal. Lite svårt hade jag att komma igång men tror jag är på rätt väg! Bowie heter sjalen har inte valt färg själv men tror det kan bli bra, lite blågrå nyanser. 
(null)

Har också sytt tre nya projektpåsar, har stickar klart min kortärmade tröja/väst och det är dags att klippa upp den. Har jag aldrig gjort förut så det ska bli spännande! 
Två korkgubbar, en som spinner på slända och en som stickar fick bli present till arrangör och kursledare på spinnkursen. 
(null)
Än så länge finns det blommar att plocka in. 
(null)
Det enkla är ofta det vackraste! 



 Dags att förverkliga nya idéer till nästa gång vi ses!



Visa fler inlägg