Höst

Höstmörkret faller och det är mysigt att krypa in och sticka. Jag har kommit in i ett stickflow just nu, stickar på en sjal som är så rolig. Det är bara räta maskor men så kul att se den växa fram! 
(null)
Här är en liten del av sjalen "Spring Cleaning Shawl" som är designad av Stephen West. 

(null)
Den här sjalen är klar men ska repas upp. Den blev ful och klumpig! Får använda garnet till nåt annat. 

(null)
Har stickat denna vante och den andra är på gång men blev inte nöjd med toppen. Den blev så spetsig så den får jag repa upp och göra ett annat avslut.

(null)
Vår kamratförening "Blåklinten", vi som knypplar har träffats två gånger nu i höst på nätet via Zoom. Vi kopplade upp oss och knypplade och pratade. Vi hade skickat ut ett hemligt mönster som färdigknypplad blev den här fågeln! Nu har vi bokat in träffar varannan vecka terminen ut. Ett bra sätt att ses på under rådande omständigheter! 

(null)
Det är en skön höst, vackra färger, björnbären går fortfarande att plocka och blomlådan är fortfarande vacker. 

(null)
Pelargonerna har fått gå in i vintervila nu men blommar fortfarande. Nu är det bara att vänta på våren så jag får plocka fram dem igen! 

(null)
Det har varit bra målarväder. Jag och dottern har målat brädor och mannen sätter upp planket. Det är ett spännande projekt på gång! 

(null)
Flitiga händer! När hösten kommer är det som sagt skönt att ha en plats att åka till och inspireras, prata, skratta och lära sig nåt nytt. Då finns härliga Hunnevad utanför Skänninge med sitt stickcafe’ där man alltid känner sig så välkommen. Tog mig en utflykt dit idag  för att koppla av lite efter en veckas jobb. 
Jag älskar mitt jobb och mötet med barnen men ju äldre jag blir desto tröttare är jag när fredagen kommer. Då har jag som tur är mina handarbetskompisar att inspireras av! 

Dags att förverkliga nya idéer till nästa gång vi ses! 


Visa fler inlägg