Njutningsfullt!

Tänk så härligt det är att få göra saker man tycker är kul! Det har jag verkligen kunnat göra den sista tiden. Mannen har pysslat med sitt, dottern med sitt och jag med mitt och sen har vi sammanstrålat i gemensamma aktiviteter däremellan. 
En trevlig utflykt till Söderköping resulterade i ett besök i tygaffären, glassätning och en titt på utställningen i Rådhuset. Det visas alltid så fina saker där. 
(null)
Tavlor inköpta på loppis som är underfundigt återbrukade. 
(null)
Lite annat smått och gott! 
(null)
Traditionsenligt var vi på Shakespeare på Gräsgården som i år spelade Macbeth och de har gjort i ordning en gammal foderfabrik till teaterscen och kan numera spela inomhus. Jättetrevlig upplevelse! 

(null)
Ömsom sol, ömsom regn kännetecknar den här sommaren och en regnig dag sydde jag en kasse, lite mera sol en annan dag  och vad passar bättre än att stå ute och karda. 
(null)
Så var det återigen dags att packa sina spinngrejer och åka till Ekebyborna på spinnträff! Höjdpunkten på sommaren. Ett femtiotal damer samlas i en vacker miljö för att spinna, prata, umgås, byta erfarenheter och fiber,  färga ull och garn, bada och mycket mer!
(null)
God mat och gott fika under tre dagar! 

Nu går vi in i den sista semesterveckan med nya upplevelser. 

Dags att förverkliga nya idéer till nästa gång vi ses

Visa fler inlägg